Weekendresa till Paris i april

paris

Vi har suttit ner och tittat över och lagt om våra lån nu, något som behövdes och vi får dessutom en hel del pengar över efter omläggningen varje månad. Därför har vi har bestämt oss för att åka på en weekendresa bara för att komma bort från vardagen och igår satte vi oss ner och tittade på förslag till billiga resor. Kravet var att det skulle vara tillräckligt nära för att inte behöva lägga flera timmar på resande eftersom vi inte blir borta mer än några dagar. Till slut hade vi bestämt oss och nu är en weekendresa till Paris inbokad i slutet av april.

Vi tittade både på Prag samt Budapest också men bestämde oss som sagt för Paris då denna resa ska gå i shoppingens tecken. Staden har dessutom flera andra fördelar, det var billigt att resa dit, ingen av oss har varit där och det ska vara världens vackraste och mest romantiskt stad under just våren och april månad. Det blir självklart ett besök i Eifeltornet och dessutom tänkte vi prova på vinprovning. Ingen av oss är egentligen några vindrickare av stora mått men man kanske blir efter en helg i Paris? Hur som helst ser vi båda fram emot resan, det är alltid skönt att komma iväg om så bara på en weekendresa och det är alltid spännande att få se nya städer och lära känna nya människor. Eftersom staden är ett av världens mest besökta resmål antar jag att det är fler än oss som tänker gå upp i Eifeltornet så vi har bokat ett hotellrum i närheten av det så vi hinner dit innan det blivit så mycket kö direkt på morgonen.

Jag kan rekommendera alla att kolla över sina lån och lägga om dessa om man har möjlighet. Det är inte alls omöjligt att det finns hundralappar att spara, ja, till och med tusenlappar om det rör sig om stora lån, varje månad. Det kanske kan vara en chans att unna sig en resa även för er?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *