Trött som en gris

Jag är så himla trött idag. Vet inte hur jag ska orka. Håller på att somna vid skrivbordet. Det händer liksom ingenting heller, det är ingen som ringer knappt. Och att ha Melissa Horn i bakgrunden hjälper ju inte riktigt heller. Kanske borde byta men är för trött för att lyssna på något uppiggande. Då blir jag bara irriterad istället. Det är i alla fall inte så långt kvar på dagen, slutar 15 idag. 4 timmar kvar ish.

Igår var det en public holiday här. Dom firar att dom vart fria eller nåt tror jag. Så i onsdags gick vi ut för ett par drinkar som slutade med en hel del annan alkohol. Igår sov jag typ hela dagen så jag borde inte vara trött idag men jag känner att jag i princip avlider inom kort. Har hällt i mig kaffe på kaffe men det enda som händer är att jag måste gå och kissa. Waaa rädda mig!?

trött

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *