Sensommaren på Malta!

Åh, hörni! Nu börjar det äntligen lätta upp lite, alltså den här tugga luftfuktigheten som ligger över hela vår lilla sten. Solen är fortfarande lika stark, om inte starkare. Men det går liksom att vara här nu, det går att gå till affären utan att bli en stor pöl av svett när man kommer hem igen. Det är skönt, man blir liksom sugen på mat igen. För när det är så varmt som det varit så finns det inget man vill ha så lite som något varmt att stoppa i munnen. Jag har nog ätit kall couscous-sallad i flera veckor nu. Jag kan minst sagt säga att jag verkligen börjar bli trött på det nu. Jag har inte heller varit ute i solen på två veckor, vilket inte alls är likt mig, men det har helt enkelt varit för varmt. Självklart har jag badat och varit utomhus, men att sitta i solen har varit rent ut sagt plågsamt varmt. Men man ska ju verkligen inte klaga på värme, inte efter vad man hört att sommaren har bjudit på i Sverige. Men som sagt, nu börjar det bli skönare att vakna om morgnarna, i morse tog jag min första dusch med varmvatten på ett par månader. För ja, det har varit så himla skönt och vitalt att duscha med iskallt vatten när man vaknar helt genomsvettig. Men i morse hade jag till och med ett lakan över mig, så det måste ha varit behagligt i natt. Äsch, nog om vädret, nu ska jag försöka ta mig an jobbet igen. Det var härligt, att sitta på balkongen på jobbet och blogga. Dricker en smoothie och solar benen just nu, och kolla in min utsikt:

utsikt

Svårslagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *