Paus mellan tentorna!

Hej alla vänner!

Tänk att vi är i slutet av oktober redan, alltså! Känns som om tiden bara flyger som vanligt när jag är stressad. Försöker ta alla tillfällen jag får att andas lite mellan tentorna. Det är ju så himla mycket, när man inte alls är van. Men man vänjer sig nog, det säger dem i alla fall. Jag har ju som ni vet linser till vardags, men nu har jag börjat fundera på om det inte skulle varit bra att faktiskt använda glasögonen när det är föreläsningar eller tentaplugg. Ögonen blir ju inte lika trötta när man använder glasögon, men de jag har är på tok för gamla och fula. Så kanske skulle jag köpa ett par snygga bågar, som jag faktiskt kan använda även utanför hemmets väggar? Jag tänker mig ganska markerade svarta. Vad tror ni om det på mig?

glas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *