Malta när det är som bäst!

Just nu är vädret så himla härligt, egentligen nog helt perfekt! Jag har blivit tillsagd att njuta av att vindarna är lite kalla fortfarande och att det regnar lite då och då. När väl sommaren kommer på riktigt så kommer det ju bli så outhärdligt varmt, precis som förra året. Så jag njuter! Solen är närvarande varje dag och värmer oss, och vindarna gör så att det inte blir för varmt. I helgen ska jag och några vänner lägga oss vid poolen på Hilton hotell, det må vara dyrt men är utan tvekan värt det om man ska ligga där en hel dag. Åh, längtar redan dit! Förhoppningsvis så håller vinden i sig även till helgen, så vi inte rinner iväg! Jag har fortfarande ganska svårt att tro på att det här är livet på helgerna för mig, men så är det ju!

hilton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *