Glad påsk!

Åh, känns som jag har gått upp 10 kilo på två dagar typ…. Inte nog med att jag normalt äter lite för mycket godis, med betoning på lite 😉 Så nu vid påsk när jag bytt påskägg med vänner, haft påskägg stående på jobbet samt ätit på tok för mycket påskmat hos mamma och pappa igår så känner jag mig som en boll :) Hoppas att ni också har en superskön påsk!

Men visst är det skönt att det är en röd dag imorgon också? Känns som man har fått en extra slappardag liksom. Idag har jag städat, beställt oljefilter till min bil, tvättat, lagat matlådor för veckan och fått tummen ur att frosta av frysen. Trots att jag har varit väldigt effektiv idag så har jag liksom en hel dag till där jag kan bara vara ledig och alla måsten är avklarade.

Så nu blir det Elin-tid framtill klockan ringer på tisdag morgon. Ha det gött därute!

fötterna på bordet

Ska skola om mig!

Ehhh, varför har ingen talat om för mig att en hyrläkare eller stafettläkare kan tjäna upp till 80- 90 000 kronor i veckan!? Kom av en slump över denna länken om bättre lön som hyrläkare och blev helt stum. 

Det är klart jag fattar att man kanske inte tycker att det är så roligt att fara runt i Sverige och jobba, MEN om man tjänar så otroligt bra så behöver man ju inte jobba heltid om man inte vill eller hur? Det borde ju gå att lösa att man kanske för ett uppdrag en veckan eller månad eller vad det nu kan ta och sedan har man ledig en vecka eller två innan man hoppar på nästa uppdrag.

Om det går att lösa såhär så spelar det ju inte så stor roll om man har barn och hus för även om man kanske är borta längre perioder så kan man ju vara hemma längre perioder också. Det är ju typ som folk som är ute på sjön och jobbar och sånt.

Det är nästan bud på att skola om sig till läkare alltså……

dokor

Beslutet taget!

awe

Hej alla vänner!

Som ni förstår så har jag nu bestämt mig vad gäller plugget. Jag tackade faktiskt ja till PA-utbildningen i Lund, så nu har jag börjat jaga boende där nere. Det är ju klart inte det lättaste, men det känns som Skåne är ganska lätt navigerat, så man kanske kan bo någon annanstans och sedan pendla till Lund? Har ni kanske några tips angående hur man enklast får kontakt med hyresvärdar i Lund? Eller ska man kanske köpa? Det är ju ändå tre år, så att säga. Så himla taggad nu! Augusti känns riktigt bra än så länge! Puss på er!

Beslutsångest!

Hej alla fina ni!

Oj oj oj, vad mycket jag har att tänka på just nu, alltså. Jag fick ju, precis som så himla många andra mitt antagningsbesked förra veckan och jag är helt och hållet kluven till vad jag ska göra. Jag har nämligen kommit in på två olika linjer som faktiskt lockar mig. Dessutom är de ganska snarlika, men ändå olika. De båda innebär en flytt, så det är inte heller något jag kan ha med mig i tänkarna. Jag vet verkligen inte alls hur jag ska göra. Först tänkte jag att jag bara skulle skita i båda eftersom jag inte kunde bestämma mig, men det fick jag inte lov till för pappa. Han som alltid har sagt att jag inte behöver stressa med något bytte visst bana nu. Så jag funderar och funderar. Har ju tills i slutet av månaden på mig att bestämma mig och skicka in svar, så jag får väl helt enkelt börja göra listor och forna lite i vilken av de olika utbildningarna som kanske känns säkrare i framtiden. Så himla kluven ..

2

Hej Måndag!

monday

God morgon måndag!

Hur står det till med er? Jag mår förvånansvärt bra för att vara uppe på måndagsmorgon. Dessutom trots att jag för allt i världen inte kunde somna igår. Jag tror totalen av sovtimmar blev ca fyra? Och det är ju på tok för lite, jag är ju en sån människa som behöver exakt 8 för att må bra. Men än så länge är jag vaken och glad. Så vi får se hur resten av dagen går, kanske somnar vid lunch, vem vet! Som tur är så har jag ju inget särskilt att göra idag, mer än att städa, träna och handla. Men har nog tid med en tupplur sådär runt lunch, tänker jag. Ska bjuda familjen på middag idag, tänkte jag. För att försöka visa hur tacksam jag är för att jag får pausa och landa här hemma hos mamma och pappa. Tänk så hade de inte haft möjlighet att ta in mig, då hade jag nog aldrig kommit hem igen tror jag.. Så det blir lax på menyn, då det är något av det enda som jag självsäkert kan laga. Får se vad jag ska ha för någon sås bara, himlans gott med dillsås .. ♥︎