En liten bit Sverige på Malta!

svensk

Trots att jag fortfarande är ganska kluven om jag ska stanna eller flytta hem till Sverige igen så försöker jag inte låta mina funderingar ta över mitt liv. Jag måste ju njuta av att jag faktiskt är kvar, än så länge. Dessutom så har det öppnat en ny svensk matbutik här nere nu, så både midsommar och vardagsmiddagarna är räddade. Jag behöver inte längta så mycket efter ostbågar och köttbullar med gräddsås. Och lingonsylt! Mums! ♥

Det gör faktiskt väldigt mycket för min trivsel, det här med att ha möjligheten att laga sina favoriträtter a.k.a. svensk husmanskost!

Sverige har också gjort sig påmint genom att jag fått hjälpa pappa att söka fram en billig dragkrok till hans bil där hemma. Vad gör man inte för sin kära far? Han har varken tålamod eller tid för att faktiskt hitta den bästa dealen så jag har sagt år honom att fråga mig. Så i veckan har jag hittat den bästa delen på en dragkrok till hans sjukt snygga Audi (typ min drömbil) och hittade en sjukt bra sida där man sökte genom att faktiskt välja bilmärket. Riktigt smart, så nu får vi se om pappa gör som jag visar nästa gång! Haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *