Äntligen har jag hyrt lager och rensat lägenheten

Ett underskattat sätt att lösa problem med plats i hemmet är att hyra lager. Man får mycket yta för pengarna och kan enkelt flytta ut alla saker som man av någon anledning inte använder, men ändå vill ha kvar. För de flesta av oss har ju massvis av sådana ägodelar som vi tycker om: de är fina och vi har kanske ärvt dem, planerar att använda dem i nästa bostad, men de är mest i vägen som det ser ut just nu. Då är det en befrielse att få bort dem, så att man kan röra sig fritt på ett helt annat sätt. Jag bor i en relativt liten lägenhet och gjorde just detta, hyrde ett förråd från Selstor, och nu känns det helt plötsligt som om lägenheten är nästan dubbelt så stort. Jag hade funderat på att flytta till en större lägenhet förut och betala massa mer pengar för det, men nu kan jag bo kvar och har samtidigt plats nog att ta in nya möbler som jag vill ha, och till och med inreda den hemmabiohörna som jag länge drömt om!

Att hyra lager (eller magasinering som det också kallas) är med andra ord en mycket prisvärd investering i många fall eftersom man kan slippa köpa eller hyra större bostad, så mitt råd till dig som funderar på detta är helt enkelt att prova. En annan stor fördel som jag ser är att jag faktiskt hittar saker som jag vill använda ibland enklare nu. Förut var de ofta gömda i en hög med bråte, men nu kan jag åka ut till det välsorterade förrådet och enkelt hitta det. Massvis av fördelar med andra ord.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *